Als je uiterlijk 31 maart 2021 met TUI op vakantie* vertrekt, krijg je daar automatisch de COVID Care service bij. Ook voor wintersport- en skivakanties met uiterste vertrekdatum 18 april 2021.

Vertoon je COVID-symptomen tijdens je reis? Je kan 24/7 rekenen op telefonische medische assistentie aan de hand van een noodnummer. De COVID Care service dekt bovendien de kosten voor het afnemen van een COVID-test ter plaatse. Mocht je COVID-positief testen dekken we ook de kosten van eventuele medische hulp of een medisch noodzakelijke repatriëring. Als je in quarantaine zou moeten tijdens je vakantie dan zorgen wij ervoor dat je langer op je bestemming kunt blijven, samen met je reisgezelschap. En uiteraard een nieuwe terugvlucht, zonder extra kosten.

Zoals altijd raden we je bijkomend het afnemen van een reis- en bijstandsverzekering aan om andere onvoorziene omstandigheden van je vakantie te dekken. En vanzelfsprekend doen we er alles aan om je te beschermen tegen het coronavirus tijdens je vlucht en op de bestemming. Van het professioneel reinigen van onze vliegtuigen tot de hoogste hygiënenormen in de hotels.

* TUI vakantie zoals een TUI vliegvakantie, autovakantie, skivakantie, rondreis of een citytrip.