Stap in de wereld van exclusieve reiservaringen, waar we de grenzen tussen dromen en realiteit vervagen. Onze reizen zijn niet zomaar avonturen; ze zijn een unieke ontmoeting met de prachtige bestemmingen in samenwerking met de aanwezigheid van niemand minder dan bekende Vlamingen.

MET DAVY GILLES NAAR DE THUIS VAN ELVIS PRESLEY

Welkom op een bijzondere reis met ‘Romeo’ Davy Gilles naar het hart van de muzikale geschiedenis, waar we de thuis van de legendarische Elvis Presley zullen ontdekken. Bereid je voor op een meeslepend avontuur vol muziek, cultuur en de erfenis van de King of Rock ‘n’ Roll.

Op deze reis bezoeken we in Tupelo zijn geboortehuisje, en ook andere plaatsen die met zijn kindertijd te maken hebben. In Memphis staat uiteraard Graceland op het programma, maar ook de Sun Studio’s, waar het allemaal begon voor hem.

MET JACKY LAFON NAAR HET NIEUWE LOURDES

In juni 1981 verscheen de Heilige Maagd Maria aan zes kinderen uit het dorpje Medjugorje, in Herzegovina. Sindsdien is ze nog verschillende keren verschenen voor de zes, en is Medjugorje (betekent ‘tussen de bergen’) zowat het nieuwe Lourdes geworden, met reeds miljoenen bedevaarders die er geweest zijn. TV-persoonlijkheid Ingeborg is er al enkele keren geweest, en ook zanger Christoff bezocht het dorpje al.

Jacky Lafon, die al meerdere malen Lourdes bezocht met gelovigen, gaat nu voor de eerste keer naar Medjugorje, met fans en vrienden, en dit van 29 april tot 3 mei 2024.