Incentive Dubai

Een incentive, beloningsreis of congres in Dubai? Dat is natuurlijk de ultieme beloning! Van een kleine nederzetting aan de Perzische Golf is Dubai uitgegroeid tot één van de meest populaire bestemmingen.

Dubai betekent luxe! Als je naar Dubai gaat verblijf je in een 5-sterrenhotel, eet je in de beste restaurants en ga je naar de hipste clubs. Wat dacht je van een helikoptervlucht over de Palmeilanden, skiën in de woestijn, overnachten in een bedoeïnententenkamp in de woestijn, een spectaculaire vlucht met een watervliegtuig of een high tea in het indrukwekkende zeven sterren hotel Burj Al Arab?

Deze bestemming heeft zóveel te bieden met een echt “waauw-effect”! Daarnaast zijn er vele interessante cultuurrijke highlights. Een combi met Abu Dhabi is ook zeker een aanrader. Een bestemming waar de zon het hele jaar schijnt maakt van deze trip zonder twijfel een onvergetelijke ervaring!

Expo 2020 Dubai vindt plaats van 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022 op een speciaal voor de Expo 2020 gebouwd complex. Tijdens de Dubai Expo kunnen de deelnemende landen en bedrijven uit de publieke en private sector zich profileren op het gebied van techniek, economie en sociaal-cultureel.

Het thema van de Expo Dubai 2020 is “Connecting minds, creating the future” waarbij veel landen de aandacht volledig op duurzaamheid, schone energie en circulariteit zullen richten. Aan de hand van 3 subthema’s – mobiliteit, kansen en duurzaamheid – wil deze expo inspireren en de toekomst van landen en gemeenschappen vormgeven.

Ook België en Vlaanderen kunnen niet ontbreken in Dubai. Het thema van Expo 2020 sluit perfect aan bij de internationaliseringsstrategie “Vlaanderen versnelt!”. De wereldexpo is dan ook een uitgelezen kans om Vlaanderen als regio van bewezen sterktes en potentieel te promoten. Jempi Reizen regelt voor jullie een exclusief event in het Belgisch paviljoen met of zonder gastspreker.

Reis met Jempi Incentives naar Dubai Expo 2020 en ontdek de eerste wereldtentoonstelling in het Midden-Oosten. Dit wordt een unieke ervaring!