De rederij

Cruise Regent Seven Seas – Seven Seas Explorer
Mayan Marvels

Regent staat voor extreme verwennerij. De op en top persoonlijke (all-inclusive) service, verfijnd en verzorgd tot in de puntjes en de ultieme luxe van de suites evenaren moeiteloos die van de beste hotels aan land. Meer nog, de recente renovaties van de ganse vloot vormden een ideale gelegenheid om alle voorzieningen aan boord waar mogelijk naar een nóg hoger niveau te tillen. De interieurs werden allemaal grondig vernieuwd en het comfort nog verbeterd.

De schepen van de ultraluxerederij bieden een brede waaier van expeditiecruises aan naar meer dan 500 havens, verspreid over de 6 continenten. De persoonlijke sfeer aan boord is luxueus en relaxed, geen stijf of formeel gebeuren.

Bij Regent Seven Seas is een cruise een onvergetelijke ervaring waarbij álles is inbegrepen. En die allinclusive mag je gerust letterlijk nemen: van de meest uitgebreide diners, champagnes en topwijnen tot de mooiste excursies aan wal. Enkel Regent Seven Seas Cruises biedt onbeperkt gratis excursies aan in elke haven en op elke bestemming. Met onbeperkt wordt bedoeld dat je aan zoveel excursies per dag en per cruise mag deelnemen dan je wenst. Vooral zij die ervan houden zo vaak mogelijk op stap te gaan tijdens de reis, besparen op deze manier heel wat extra uitgaven. Je doet er dus goed aan op voorhand na te denken over welke excursies je ter plaatse wil doen, want zo wordt de all-in cruise plots heel wat goedkoper in vergelijking met andere rederijen.

Het schip

Cruise Regent Seven Seas – Seven Seas Explorer
Mayan Marvels

Seven Seas Explorer (56.000 ton, 754 passagiers) is in juli 2016 in de vaart gekomen. Het schip is het meest luxe schip van Regent ooit, uiteraard een all-suite schip. De grootste suite, de Regent Suite (271 m2), is een twee slaapkamer suite met een veranda (89 m2) die rond de suite loopt. In deze suite staat een prachtige Steinway piano, is een door glas omgeven ruimte om te zonnebaden en zelfs een privé spa met badkamer, twee verwarmde stenen loungebedden, een sauna, stoomruimte en privé behandelruimtes. De bewoners van de suite krijgen ongelimiteerde spa behandelingen. De Seven Seas Explorer biedt de meest succesvolste restaurants aan, zoals specialiteitenrestaurants Prime 7 Steakhouse, het Franse Chartreuse en Pan-Aziatisch Pacific Rim. Uiteraard zijn op dit ultraluxe schip ook het casual buffet Verandah Cafe en het hoofdrestaurant Compass Rose aanwezig. In de avond verandert het Verandah Cafe in een elegant restaurant Sette Mari at La Veranda. In totaal zijn er drie specialiteitenrestaurants aan boord.

Culinary Arts Kitchen is Regent’s eerste culinaire kookschool waar gasten bij een van de achttien individuele werk/kook plekken hun gerechten maken die niet zouden misstaan in de Franse prestigieuze kookscholen. De vele workshops bieden van alles, zoals gezond koken, vis en schelpdieren, mini-desserts, grill gerechten en workshops die geïnspireerd zijn op de bestemmingen waar het schip op dat moment is. De Canyon ranch Spa Club® & Infinity Pool is een rijkelijk ingerichte spa met infrarood sauna, aromatische stoomruimte en een selectie van exclusieve ultra luxe behandelingen die zijn ontwikkeld door Canyon Ranch in samenwerking met lifestyle en beauty-experts. Op een privé buitendek bevindt zich een prachtige Infinity pool met uitzicht op de horizon..

Aan boord van Seven Seas Explorer zijn 375 ruime suites, variërend van de 29m² grote Veranda Suite tot de royale Regent Suite van maar liefst 413m². Iedere suite heeft een eigen uitstraling en een privé balkon – waaronder sommige van de grootste in de gehele cruise industrie – perfect om na een dag te hebben rondgewandeld op de lokale bestemming weer helemaal te relaxen in de eigen oase van rust.

Vaarprogramma

Cruise Regent Seven Seas – Seven Seas Explorer
Mayan Marvels

DATE PORT ARRIVE DEPART
Mar 24Tue
MIAMI, FLORIDA
6:00 PM
Mar 25Wed
CRUISING THE FLORIDA STRAITS
Mar 26Thu
COSTA MAYA, MEXICO
8:00 AM
6:00 PM
Mar 27Fri
HARVEST CAYE, BELIZE
8:00 AM
6:00 PM
Mar 28Sat
SANTO TOMÁS DE CASTILLA, GUATEMALA
8:00 AM
6:00 PM
Mar 29Sun
ROATÁN, HONDURAS 
7:00 AM
3:00 PM
Mar 30Mon
COZUMEL, MEXICO
9:00 AM
4:00 PM
Mar 31Tue
GEORGE TOWN, CAYMAN ISLANDS 
12:00 PM
7:00 PM
Apr 01Wed
CRUISING THE FLORIDA STRAITS
Apr 02Thu
KEY WEST, FLORIDA
8:00 AM
5:00 PM
Apr 03Fri
MIAMI, FLORIDA
7:00 AM
Prijs

Cruise Regent Seven Seas – Seven Seas Explorer
Mayan Marvels

Afreisdata & vanafprijs

24/03/2020

€ 6840 per persoon -> JEMPI PROMO € 3400 per persoon

* Vanafprijs per persoon op basis van een dubbele bezetting.

Inbegrepen

• 10 overnachtingen in een Deluxe Veranda Suite (G2)
• Alle maaltijden aan boord van de Seven Seas Explorer
• Gratis specialiteitenrestaurants
• Alle dranken aan boord, inclusief champagne en wijnen
• Zeer ruime keuze aan gratis excursies per havenplaats
• Gratis onbeperkt Wi-Fi internet aan boord
• Fooien
• Alle entertainment aan boord is inbegrepen
• De havengelden en de Belgische BTW zijn inclusief

Niet inbegrepen

• Vluchten
• Persoonlijke uitgaven
• Alle verzekeringen

Verzekering

Cruise Regent Seven Seas – Seven Seas Explorer
Mayan Marvels

Zorgeloze vakanties… Met Jempi Reizen en VAB ben je altijd en overal beschermd.  

Ben je nog niet verzekerd? Wij bieden je de keuze uit een tijdelijke polis of jaarpolis:

Reisbijstand
Wereldwijd beschermd tegen alle vakantiepech.

Annulatieverzekering
Bij annulatie of wijziging van jouw reizen, wereldwijd.

Contacteer ons voor meer info en prijzen.