De rederij

Begeleide Cruise Oceania Cruise – Riviera
Wineries & Wonders

Met een plaats tussen de betere premiumklasse-schepen en de absolute luxerederijen, scoort Oceania Cruises zeer hoog op het vlak van gastronomie en bediening en organiseert het cruises met een losse, informele sfeer, elegant en tegelijk niet stijf. De schepen varen langere cruises met een voorkeur voor kleinere, minder gefrequenteerde havens. Oceania Cruises nodigt u uit om totaal te relaxen en volop te genieten. Een smoking of galajurk heeft u niet nodig voor een cruise met Oceania Cruises.

De schepen Marina en Riviera bieden plek aan maximaal 1250 gasten, zijn uitgerust met een stijlvolle moderne inrichting en dus ook iets groter. De nadruk op elegantie en service is uiteraard gebleven: beide schepen hebben de allure van een chique hotel in een wereldstad.

Fijnproevers en foodies zitten goed bij Oceania Cruises. Ze kunnen terecht in diverse restaurants met open zitting, zoals het Grand Dining, of in twee tot vier specialiteitenrestaurants aan boord. Een ontbijt, lunch of diner in buffetrestaurant Terrace Café smaakt extra lekker door het prachtige uitzicht vanaf het achterdek. Maar dat is niet alles. Tijdens de cruise verzorgt Oceania Cruises workshops in een eigen kookatelier. In de aanleghavens kunnen gasten samen met de chef verse ingrediënten inslaan op lokale marktjes, om daarna zelf de plaatselijke specialiteit klaar te maken.

Het schip

Begeleide Cruise Oceania Cruise – Riviera
Wineries & Wonders

De Riviera is identiek aan de Marina en biedt grotere hutten en meer restaurants dan zijn voorgangers Insignia, Nautica en Regatta. De Riviera is uitgerust met diverse publieke ruimtes zoals het Bon Appétit Culinary Centre (de enige “kokschool” ter zee waar u onderricht krijgt van meeesterchefs van heel de wereld), de Artist Loft waar uitermate getalenteerde artiesten u de kneepjes van de kunst leren, Barsitas waar u kunt genieten van speciale koffies, gebak en culinaire verrasingen, Horizons waar u overdag kunt genieten van een traditionele English High Tea en waar u ’s avonds kunt zingen en dansen, Martinis waar u ’s avonds kunt meezingen aan de piano, de Riviera Lounge waar ’s avonds musicals en cabaret opgevoerd wordt en de Canyon Ranch Spa Club waar u uzelf eens lekker kunt laten verwennen. Overige faciliteiten: casino in Monte Carlo-stijl, bibliotheek in Engelse stijl, Oceania@Sea (internettoegang en computerlessen), groot verwarmd zwembad en 3 whirlpools. Frisdranken en water zijn overal gratis verkrijgbaar.

In de categorie middelgrote schepen is Oceania Cruises een rederij die niet meer valt weg te denken uit de cruisewereld. De schepen zijn ingericht in ‘Country Club’ stijl. Deze sfeervolle en warme inrichting is uniek en alleen te vinden aan boord van de schepen van Oceania Cruises. De schepen zijn zeer ruim van opzet. Geen rijen mensen, maar informele gezelligheid en intimiteit in een zeer sfeervolle ambiance. Hoewel Oceania Cruises geen vijfsterren rederij is, doen de schepen nauwelijks onder voor de meest luxe cruiseschepen ter wereld.

Op culinair gebied wordt u aan boord van de Riviera echt verwend. In de Grand Dining Room geniet u tijdens het ontbijt, de lunch en het diner van verfijnde, Europees geïnspireerde gerechten. Fijnproevers kunnen (zonder supplement) terecht in één van de 6 specialiteitenrestaurants. Jacques, het allereerste restaurant van meesterchef Jacques Pépin, tilt Franse klassiekers naar een hoger niveau. Red Ginger biedt hedendaagse interpretaties van Aziatische klassiekers. De Polo Grill is het meest verfijnde steakhouse ter zee. Toscana verwent u met Italiaanse gourmet-keuken en authentieke familierecepten. In het Terrace Café, waar o.a. pizza’s met de hand gemaakt worden, kunt u het ontbijt, de lunch en het diner zowel binnen als buiten gebruiken. Het openluchtrestaurant Waves Grill is open voor ontbijt en lunch en serveert o.a. hamburgers, barbecue, frisse salades, ijsjes, sundaes en milkshakes.

Vaarprogramma

Begeleide Cruise Oceania Cruise – Riviera
Wineries & Wonders

DAY PORT ARRIVE DEPART
Jul 9 Thu Barcelona, Spain Embark 1 PM 7 PM
Jul 10 Fri Palma de Mallorca, Spain 8 AM 5 PM
Jul 11 Sat Provence (Marseille), France 10 AM 8 PM
Jul 12 Sun Monte Carlo, Monaco 8 AM 11 PM
Jul 13 Mon Antibes, France 8 AM 6 PM
Jul 14 Tue Cinque Terre (La Spezia), Italy 8 AM 11 PM
Jul 15 Wed Florence/Pisa/Tuscany (Livorno), Italy 8 AM 8 PM
Jul 16 Thu Rome (Civitavecchia), Italy Disembark 8 AM
Prijs

Begeleide Cruise Oceania Cruise – Riviera
Wineries & Wonders

Afreisdata & vanafprijs

09/07/2020

€ 3550 per persoon

* Vanafprijs op basis van een dubbele bezetting in een balkonkajuit B2.

Inbegrepen

• Nederlandstalige begeleiding vanaf 10 verkochte hutten
• De cruise op basis van volpension aan boord
• Alle maaltijden aan boord van de Riviera
• Wij reserveren graag voor u de specialiteitenrestaurants
• 1 reservatie in het specialiteitenrestaurant Polo Grill
• 1 reservatie in het specialiteitenrestaurant Toscana
• 1 reservatie in het specialiteitenrestaurant Jacques
• 1 reservatie in het specialiteitenrestaurant Red Ginger
• Alle entertainment aan boord is inbegrepen
• De havengelden en de Belgische BTW zijn inclusief
• De vermelde vluchten met SN Brussels Airlines in Economy
• De vermelde transfers
• Vrije namiddag in Rome op de dag van ontscheping
• Gratis onbeperkt internet
•  4 gratis excursies
•  Gratis house Select Beverage pakket
•  Gratis fooien
•  400 USD onboard krediet per hut

Niet inbegrepen

• Persoonlijke uitgaven
• Alle verzekeringen

Verzekering

Begeleide Cruise Oceania Cruise – Riviera
Wineries & Wonders

Zorgeloze vakanties… Met Jempi Reizen en VAB ben je altijd en overal beschermd.  

Ben je nog niet verzekerd? Wij bieden je de keuze uit een tijdelijke polis of jaarpolis:

Reisbijstand
Wereldwijd beschermd tegen alle vakantiepech.

Annulatieverzekering
Bij annulatie of wijziging van jouw reizen, wereldwijd.

Contacteer ons voor meer info en prijzen.