Nederlandstalig vergezelde Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises met Belgen aan boord in 2024-2025

In 2024 – 2025 voorziet Hapag-Lloyd Cruises op verschillende boeiende vaarroutes een Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis, speciaal voor Belgische cruiseliefhebbers. Het betreft een mooie mix van expeditie cruises en culturele cruises met twee van hun beste schepen.

Nederlandstalige begeleide cruise Noorse Fjorden

Afreisdata:

Zaterdag 21 september 2024 tot zaterdag 28 september 2024

Zaterdag 26 juli 2025 tot zaterdag 2 augustus 2025

Er is geen betere manier om Noorwegen te ontdekken dan op een begeleide cruise van Holland America Line. Verken op uw cruiseschip de spectaculaire rotsachtige kustlijn van Noorwegen, geëtst met adembenemende fjorden.

Nederlandstalige begeleide cruise Noorse Fjorden

Afreisdatum:

Zaterdag 31 mei 2025 tot zaterdag 7 juni 2025

Een droomrondreis vanuit Rotterdam door de spectaculaire fjorden en steden van Noorwegen. Schilderachtige cruise naar Oslofjord en Sognefjord. Verken Oslo, de thuisbasis van de schilder Edvard Munch.

Nederlandstalige begeleide cruise Middellandse Zee

Afreisdatum:

Dinsdag 23 juli 2024 tot vrijdag 2 augustus 2024

De schepen varen langere cruises met een voorkeur voor kleinere, minder gefrequenteerde havens. Oceania Cruises nodigt u uit om totaal te relaxen en volop te genieten.

JEMPI CRUISES

Laat je verwennen door de luxe aan boord van een passagiersschip. Van de Noorse Fjorden tot de Seychellen: vaar mee op de mooiste reisroutes, geniet van spectaculaire uitzichten en bezoek ondertussen de meest adembenemende bestemmingen.

Ontdek alles over cruisen op onze aparte website www.jempicruises.be.