Wil je als bedrijf je werknemers belonen voor hun diensten of wil je hen motiveren voor het behalen van een target? Wil je jouw topklanten bedanken met een buitenlandse trip? Organiseer samen met Jempi Reizen de incentivereis die indruk zal maken!

Congressen – meetings – seminaries – teambuildings – events…
wij organiseren het voor u!

Wat is een incentivereis?

Een incentivereis is een beloningsreis aangeboden voor de reeds geleverde prestaties of ter stimulering van de nog te leveren prestaties.
Een incentive, letterlijke betekenis is ‘prikkel’ wordt door een bedrijf georganiseerd met als doelstelling haar medewerkers en relaties te belonen met het behalen van een target of prestatie.

Onze eigen reiservaring, persoonlijke contacten op vele bestemmingen en ons professioneel inzicht in organisatie van events maken van uw incentive een onvergetelijke trip!

Hoe begin je aan een incentivereis?

Plan je voor de eerste keer een incentive? Geen idee waar te beginnen?

Neem in eerste instantie even contact met ons. Wij geven graag een ruim aanbod aan voorbeelden, mogelijkheden en adviezen. We bieden mogelijkheden aan in binnen- en buitenland, Europa tot Azië, Afrika, cruises en zoveel meer! Bij ons kan je terecht voor een 1 dags bedrijfsuitje tot een grote incentivereis.

Een gemotiveerde medewerker of relatie is een grote toegevoegde waarde voor het bedrijf en zal zonder twijfel meer rendement voor het bedrijf opleveren. Want dat is uiteindelijk hét doel van de incentive!

Reisbegeleiding en inspectiereis

Jempi Reizen is, afhankelijk van het aantal deelnemers en het programma, aanwezig tijdens de reis. Tijdens de reis checken wij continue wat komen zal en zorgen we elke dag voor een hoogtepunt.
Tijdens de uitvoer van de reis worden wij bijgestaan door onze lokale partners die de bestemming door en door kennen.

Afhankelijk van de grootte van de groep staan wij erop een inspectiereis te organiseren. De hotels, de restaurants en speciale locaties worden grondig bezocht. Geen verrassingen meer, alleen maar garantie op een geslaagde incentive!