Binnenkort in het huwelijksbootje? Zijn jullie op zoek naar een huwelijksreis met dat tikkeltje meer? Of willen jullie in het buitenland trouwen?

Met Jempi Reizen zorgen we voor een honeymoon waarvan je nog lang zal nagenieten.

Voor elk land, waar ook ter wereld, werken wij voor jou een persoonlijke offerte uit.

Waar willen jullie op huwelijksreis?

Wij hebben tal van bestemmingen in aanbod!

Een glimp op ons aanbod

Aussie Australië

Australië spreekt tot de verbeelding van velen met zijn gevarieerde landschappen, uitgestrekte bossen, tropische regenwouden, enorme woestijnen...

Charming Cambodja

Naast het verbluffende wereldwonder Angkor Wat ontdekken jullie nog verscheidene andere toppers terwijl jullie logeren in prachtige hotels.

Chill Cuba

Maak kennis met de bewogen geschiedenis van Cuba en geniet van de unieke mix van zon, cultuur en authenticiteit.

Duizelingwekkend Dubai

Dubai is ongetwijfeld één van de meest prestigieuze en spectaculaire bestemmingen ter wereld.

Islandhopping Aruba & Curaçao

Combineer de cultuur, natuur een prachtige stranden van de Nederlandse Antillen dankzij 'island hopping'.

Machtig Mauritius

Mauritius is rijk aan fauna, flora en cultuur en ook op culinair vlak is het een echt paradijs.

Prachtig Praag

Praag leeft en zindert van cultuur. Het is omgeven door een zweem van romantiek. Praag laat niemand onberoerd. 

Privésafari Tanzania met zwoel Zanzibar

Wie heeft er nog nooit gedroomd om de machtige Kilimanjaro, de Serengeti of de Masai te kunnen aanschouwen? Dit, en zoveel meer, wacht op jullie in het mooiste land van Afrika.

Sprankelende Seychellen

Ontdek de exotische eilanden van de Seychellen per catamaran. Prachtige stranden, reuzeschildpadden, verse vis op de barbecue, prachtige zonsopgangen...

Vurig Venetië

Mysterieuze maskers, heerlijk verdwalen in de wirwar van bochtige steegjes, minuscule pleinen, oude kanalen en pittoreske bruggen.

Lovely La Reunion

La Reunion is een klein eiland met helblauwe lagunes, prachtige koraalriffen en een wondermooi bergachtig landschap.

Klik hier voor enkele leuke berichtjes van onze honeymoon klanten!

Dag Elke, nog eens via deze weg een ongelofelijk dikke merci voor het in elkaar steken van ons huwelijksreis en alle begeleiding erbij. Het was echt fantastisch. Exact wat we wouden. We zijn al aan het dromen van onze volgende trip! Dikke zoentjes, F.

Dankzij Jempi beleefden wij een fantastische huwelijksreis! Mauritius is een prachtig eiland met een waaier aan mogelijkheden. Op aanraden van onze reisagente boekten we een wagen waarmee we het eiland op eigen houtje konden verkennen. Hierbij kregen we documentatie en een prachtig uitgestippelde route. We logeerden in drie verschillende hotels. Allemaal waren ze even prachtig en kregen we de voordelen van een pas getrouwd koppel. Ook de canyoning activiteit was tot in de puntjes geregeld. Naast de fantastische locatie was ook hun bereikbaarheid een pluspunt. Hun service voor, tijdens en na de reis kom je zelden nog tegen. Kortom, Jempi kan je voor de volle 200% vertrouwen als het aankomt op een deugddoende en goed geplande vakantie!