Binnenkort in het huwelijksbootje? Zijn jullie op zoek naar een huwelijksreis met dat tikkeltje meer? Of willen jullie in het buitenland trouwen?

Met Jempi Reizen zorgen we voor een honeymoon waarvan je nog lang zal nagenieten.

Voor elke land, waar ook ter wereld, werken wij voor jou een persoonlijke offerte uit.

Klik hier voor enkele leuke berichtjes van onze honeymoon klanten!

Dag Elke, nog eens via deze weg een ongelofelijk dikke merci voor het in elkaar steken van ons huwelijksreis en alle begeleiding erbij. Het was echt fantastisch. Exact wat we wouden. We zijn al aan het dromen van onze volgende trip! Dikke zoentjes, F.

Dankzij Jempi beleefden wij een fantastische huwelijksreis! Mauritius is een prachtig eiland met een waaier aan mogelijkheden. Op aanraden van onze reisagente boekten we een wagen waarmee we het eiland op eigen houtje konden verkennen. Hierbij kregen we documentatie en een prachtig uitgestippelde route. We logeerden in drie verschillende hotels. Allemaal waren ze even prachtig en kregen we de voordelen van een pas getrouwd koppel. Ook de canyoning activiteit was tot in de puntjes geregeld. Naast de fantastische locatie was ook hun bereikbaarheid een pluspunt. Hun service voor, tijdens en na de reis kom je zelden nog tegen. Kortom, Jempi kan je voor de volle 200% vertrouwen als het aankomt op een deugddoende en goed geplande vakantie!