Expo 2025 Japan

Osaka, Japan werd op 23 november 2018 verkozen als bestemming van Expo 2025. De Wereldtentoonstelling Expo 2025 Osaka zal plaatsvinden van 13 april 2025 tot en met 13 oktober 2025 en zal draaien rond het thema: “Designing Future Society for Our Lives”.

Naast de paviljoenen die gebouwd zullen worden door de deelnemende landen, zal de Japan Association for the 2025 World Exposition ook een Signature Project voorzien, waarin ze rond specifieke thema’s zullen werken. Die thema’s zullen tot uiting komen in de acht Signature Pavilions die gebouwd zullen worden door de Expo Organisatie.

De doelstelling die de Expo Organisatie vooropstelt is de bezoekers de gelegenheid bieden om het leven te verkennen en creativiteit teervaren. Ze willen de bezoekers aanmoedigen om een kleine inspanning te leveren voor anderen en onze planeet, maar vooral: ze willen doen glimlachen.

De acht Signature Pavilions zijn inmiddels reeds bekendgemaakt: resonance of lives; amplification of lives; invigorating lives; forging lives; quest of life; totality of life; cycle of lives; en embracing lives.

Reis met Jempi Reizen naar Japan Expo 2025. Dit wordt een unieke ervaring! We hebben programma’s klaarstaan voor incentives.

Op zoek naar jouw ideale incentive?

Denk je eraan een incentive te organiseren? Maak een afspraak of mail naar incentives@jempireizen.be.

Wij kijken uit naar een aangename samenwerking!