Incentive Abu Dhabi

Al gedacht aan Abu Dhabi voor uw incentive bestemming?

Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, is een stad die bekend staat om zijn indrukwekkende skyline, luxe hotels en een overvloed aan bezienswaardigheden. Met een combinatie van traditionele Arabische cultuur en moderne flair, biedt Abu Dhabi een onvergetelijke ervaring voor bezoekers.

Bezoek het prachtige Qasr Al Watan, bewonder de imposante Sheikh Zayed Grand Mosque en geniet van de adembenemende uitzichten vanaf de Etihad Towers. Verken de woestijn en ervaar de Arabische gastvrijheid tijdens een kamelenrit of een traditionele Arabische maaltijd. Of ontdek de opwinding van Yas Island, met pretparken, golfbanen en meer. Abu Dhabi heeft ook een rijke culturele scene, met musea en kunstgalerijen, en biedt talloze mogelijkheden om te winkelen. Kortom, Abu Dhabi is een bestemming die alles heeft voor een onvergetelijke incentive reis.

Mogelijke highlights:

  • Eten in unieke restaurants.
  • Kajakken in een prachtige omgeving.
  • Unieke activiteit: Plant een Mangrove-plantje, ter verkleining van je voetafdruk.
  • Bezoek wereldbekende musea: Louvre + Guggenheim
  • Doe een woestijn safari met een 4X4.
  • Ontdek Yas Island met het winkelcentrum, Ferrari World, …
  • Fiets op het Yas Marina Circuit.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Abu Dhabi

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Abu Dhabi zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s en filmpjes van onze inspectiereis: