Incentive Algarve & Alentejo

Al gedacht aan de Algarve & Alentejo voor uw incentive bestemming?

De Algarve en Alentejo zijn twee regio’s in het zuiden van Portugal die bekend staan om hun prachtige stranden, schilderachtige dorpjes en rijk cultureel erfgoed. De Algarve biedt zon, zee en zand met meer dan 150 kilometer aan kustlijn, terwijl Alentejo bekend staat om zijn uitgestrekte landschappen, pittoreske dorpjes en heerlijke wijnen.

Beide regio’s hebben ook een rijke historie en zijn bezaaid met middeleeuwse kastelen, indrukwekkende forten en andere culturele bezienswaardigheden. Deze prachtige regio’s bieden niet alleen uitgestrekte stranden en pittoreske steden, maar ook een breed scala aan teambuilding activiteiten, zoals kajakken, surfen, stand-up paddleboarding en zelfs tokkelen!

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen en culturele ervaring of een avontuurlijke en actieve trip, de regio’s Algarve en Alentejo hebben voor ieder wat wils. Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van de regio, proef de lokale gerechten en geniet van de wijnproeverijen. Of maak je klaar voor de adrenaline en verken de prachtige landschappen op de fiets of tijdens een jeepsafari.
Maak van je incentive reis een succes en ontdek de Algarve en Alentejo!

Mogelijke highlights:

  • Een professionele golf-initiatie volgen.
  • Een Jeep Safari.
  • Een toffe fietstocht.
  • Een ballonvlucht over een adembenemend landschap.
  • Het ontdekken van ‘The Seven suspended valleys’.
  • Een bezoek brengen aan een wijnproeverij.
  • Een toffe tocht door de hoofdstad met gocarts.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Algarve & Alentejo

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar de Algarve & Alentejo zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s van onze inspectiereis: