Incentive Berlijn

Al gedacht aan Berlijn voor uw incentive bestemming?

Berlijn is de bruisende hoofdstad van Duitsland, rijk aan geschiedenis, cultuur en creativiteit.
Deze bruisende stad biedt talloze mogelijkheden voor teambuilding, inspiratie en ontspanning. Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van de stad met bezoeken aan de Brandenburger Tor, de Berlijnse Muur en Checkpoint Charlie.

Bezoek het Museuminsel en bewonder kunst en archeologische schatten. Verken de trendy boetiekjes en vintage winkels en geniet van heerlijke traditionele gerechten zoals Currywurst en Döner Kebab. Berlijn biedt ook een uitgebreid aanbod aan teambuilding-activiteiten, van street art tours tot escape rooms en kookworkshops. Na een dag vol inspiratie en activiteiten kun je ontspannen in een van de vele beroemde nachtclubs van Berlijn. Berlijn heeft het allemaal en is de perfecte bestemming om het beste in jouw team naar boven te halen.

Mogelijke highlights:

  • Bewonder een adembenemend uitzicht over de stad tijdens een bezoek aan de iconische TV-toren.
  • Verken het Museuminsel (Museumeiland), een UNESCO-werelderfgoedlocatie met enkele van de meest gerenommeerde musea van Berlijn.
  • Maak een fascinerende fietstocht door historisch Berlijn en ontdek de verborgen verhalen en monumenten.
  • Bezoek de beroemde overblijfselen van de Berlijnse Muur.
  • Leer meer over de Koude Oorlog en de verdeeldheid van Berlijn door een bezoek aan Checkpoint Charlie.
  • Sluit de incentive af met een avondcruise op de rivier de Spree, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de verlichte bezienswaardigheden van Berlijn, terwijl je dineert en ontspant aan boord.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Berlijn

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Berlijn zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s van onze inspectiereis: