Incentive Dubai

Al gedacht aan Dubai voor uw incentive bestemming?

Dubai, een moderne metropool aan de Arabische Golf, betovert met zijn spectaculaire architectuur, luxueuze winkels en avontuurlijke ervaringen.

Een incentive, beloningsreis of congres in Dubai? Dat is natuurlijk de ultieme beloning! Van een kleine nederzetting aan de Perzische Golf is Dubai uitgegroeid tot één van de meest populaire bestemmingen.

Dubai betekent luxe! Als je naar Dubai gaat verblijf je in een 5-sterrenhotel, eet je in de beste restaurants en ga je naar de hipste clubs. Wat dacht je van een helikoptervlucht over de Palmeilanden, skiën in de woestijn, overnachten in een bedoeïenententenkamp in de woestijn, een spectaculaire vlucht met een watervliegtuig of een high tea in het indrukwekkende zeven sterren hotel Burj Al Arab?

Deze bestemming heeft zóveel te bieden met een echt “waauw-effect”! Daarnaast zijn er vele interessante cultuurrijke highlights. Een combi met Abu Dhabi is ook zeker een aanrader. Een bestemming waar de zon het hele jaar schijnt maakt van deze trip zonder twijfel een onvergetelijke ervaring!

Mogelijke highlights:

  • Ervaar de opwinding van een 4×4-safari door de uitgestrekte woestijn van Dubai.
  • Stap aan boord van een traditionele dhow-boot en maak een ontspannen cruise over de Dubai Creek.
  • Verken de Dubai Mall, een van ’s werelds grootste winkelcentra.
  • Bezoek de Dubai Miracle Garden, ’s werelds grootste bloementuin.
  • Maak een onvergetelijke helikoptervlucht boven Dubai.
  • Dineren in luxe restaurants: Geniet van dineren in wereldberoemde restaurants.
  • Diner onder de sterren in de woestijn.
  • Voel de adrenaline stromen terwijl je over de gouden zandduinen van Dubai glijdt tijdens een sandboarding-ervaring.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Dubai

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Dubai zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s en een filmpje van onze inspectiereis: