Incentive Kaapstad

Al gedacht aan Kaapstad voor uw incentive bestemming?

Kaapstad, gelegen aan de zuidwestkust van Zuid-Afrika, is een bruisende stad bekend om zijn natuurlijke schoonheid, rijke geschiedenis en diverse culturele mix. Met de iconische Tafelberg, prachtige stranden, levendige markten en een bloeiende kunstscene, is Kaapstad een must-visit bestemming.

Ervaar de magie van Kaapstad tijdens een teambuilding incentive reis! Deze betoverende bestemming biedt de perfecte mix van avontuur, cultuur en natuurlijke schoonheid. Beklim samen de iconische Tafelberg, verken de prachtige stranden en dompel uw team onder in de rijke geschiedenis en cultuur van de stad. Met spannende teambuildingactiviteiten en adembenemende landschappen zal Kaapstad niet alleen uw team inspireren, maar ook de onderlinge band versterken. Kom naar Kaapstad en creëer een onvergetelijke teambuildingervaring die nog lang na zal echoën!

Mogelijke highlights:

  • Ontdek de indrukwekkende Tafelberg te voet of met de kabelbaan.
  • Eten in unieke restaurants of op adembenemende locaties.
  • Speciale ervaringen: African Style Diner, a tasting menu, …
  • Breng een bezoek aan de vele wijndomeinen per wijntram of -bus.
  • Ontdek de omgeving per Quad.
  • Ervaar de spanning van een safari in het Aquila Game Reserve.
  • Een helikoptervlucht boven Kaapstad.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Kaapstad

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Kaapstad zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s en filmpjes van onze inspectiereis: