Incentive Lapland

Al gedacht aan Lapland voor uw incentive bestemming?

Lapland, gelegen in Scandinavië, is een betoverende bestemming. Men kan de Sami-cultuur ontdekken, rendiersledetochten maken en wintersporten beoefenen. In de zomer biedt Lapland eindeloze dagen met de middernachtzon en de mogelijkheid om te wandelen, vissen en genieten van de ongerepte natuur. Lapland is een magische bestemming die de schoonheid van de natuur onthult.

Laat uw team betoverd worden door het dansende noorderlicht, maak avontuurlijke rendiersledetochten door de besneeuwde wildernis en werk samen tijdens spannende sneeuwscootertochten. In de zomer kunt u samen deelnemen aan teambuilding-activiteiten zoals kanoën op kristalheldere meren, hiken door adembenemende landschappen en het bouwen van iglo’s als teamuitdaging. Ervaar de betovering van Lapland en creëer onvergetelijke herinneringen vol avontuur en teambuilding met uw team.

Mogelijke highlights:

  • Eten in lokale restaurants of op adembenemende locaties.
  • Speciale ervaringen: een wildernislunch, …
  • Ontdek het landschap tijdens een huskysafari.
  • Zoek de spanning op tijdens een sneeuwscootersafari en icekarten!
  • Breng een bezoek aan een rendierboerderij.
  • Bezoek de echte ‘Santa Claus’ in Santa Claus Village.
  • Ga hiken en geniet van adembenemende uitzichten.
  • Ooit al gaan ijsvissen? In Lapland heb je de kans dit eens te ervaren.
  • Laat u betoveren door het dansende noorderlicht in Lapland.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Lapland

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Lapland zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s van onze inspectiereis: