Incentive Madeira

Al gedacht aan Madeira voor uw incentive bestemming?

Madeira is een Portugees eiland en staat bekend als ‘de eeuwige lente’. Verken de levendige bloemenpracht, wandel langs de beroemde Levada-paden en geniet van de unieke Madeira-wijn. Dit paradijselijke eiland biedt een perfecte mix van natuurlijke schoonheid, gastronomie en ontspanning. De ligging in het subtropische klimaat van de Atlantische Oceaan maakt van Madeira de ideale bestemming voor de organisatie van uw incentive.

Versterk de teamgeest terwijl u geniet van luxueuze accommodaties en de unieke charme van Madeira. Inspireer, beloon en creëer onvergetelijke herinneringen met uw team op dit prachtige eiland. Madeira heeft zóveel te bieden waardoor wij jou ongetwijfeld een onvergetelijk programma kunnen bezorgen! Ben jij al eens per Toboggan een berg afgedaald en heb je al eens een poncha geproefd?

Mogelijke highlights:

  • Ontdek de straten per Toboggan.
  • Proef heerlijke lokale specialiteiten.
  • Stap aan boord van een kabelwagen en laat je betoveren door de panoramische schoonheid van de stad.
  • Wandel door de idyllische wijngaard en dompel je onder in een betoverende wereld van smaken en aroma’s tijdens een verfijnde degustatie-ervaring.
  • Eten in unieke restaurants of op adembenemende locaties: 360° Skybar, …
  • Verken levendige markten en pittoreske straatjes.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Madeira

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Madeira zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s van onze inspectiereis: