Incentive Madrid

Al gedacht aan Madrid voor uw incentive bestemming?

Madrid is de bruisende hoofdstad van Spanje en een populaire bestemming voor reizigers van over de hele wereld. Ook is het een uitstekende keuze voor een inspirerende incentive reis. Deze bruisende stad biedt talloze mogelijkheden voor teambuilding, cultuur en ontspanning. Bezoek het Koninklijk Paleis van Madrid, het Prado Museum en andere culturele bezienswaardigheden om meer te leren over de rijke geschiedenis en cultuur van de stad. Wandel door de charmante straatjes van wijken zoals La Latina en Malasaña, en proef de heerlijke tapas in de traditionele tavernes. Shop in de trendy winkels van Chueca en geniet van het bruisende nachtleven.

Madrid heeft ook een breed scala aan teambuilding-activiteiten, zoals wijnproeverijen, flamencoworkshops en stedelijke escaperooms. Met een mild klimaat, uitstekende gastronomie en een vriendelijke bevolking, biedt Madrid alles wat je nodig hebt om het beste uit je team te halen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Mogelijke highlights:

  • Eten in unieke restaurants of op speciale locaties.
  • Betreed het legendarische stadion van Real Madrid.
  • Verwen je smaakpapillen met een onvergetelijke tapastour door de bruisende straten van Madrid.
  • Verken het adembenemende uitzicht over Madrid tijdens een exclusieve excursie langs 4 rooftops, waar je kunt genieten van trendy bars en verfrissende cocktails.
  • Ontdek Madrid op een actieve en unieke manier met een citytrip per fiets.
  • Geniet van een vorstelijk moment met een aperitief in het majestueuze Koninklijk Paleis.
  • Proef gastronomische perfectie in een 2-sterren Michelin restaurant.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Madrid

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Madrid zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s van onze inspectiereis: