Incentive Malta

Al gedacht aan Malta voor uw incentive bestemming?

Malta, een prachtig eiland in de Middellandse Zee, is een niet te missen bestemming! Met zijn kristalheldere water, pittoreske dorpjes, indrukwekkende geschiedenis en heerlijke keuken is Malta de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Het eiland biedt ook vele activiteiten, zoals duiken, snorkelen, wandelen en het verkennen van vele historische bezienswaardigheden. Of u nu op zoek bent naar een rustgevend uitje of een avontuur, Malta heeft voor ieder wat wils.

Van een betaalbare beloningsreis tot een tot in de puntjes uitgewerkte verwentrip met de ene verrassing na de ander…
Dit prachtige eiland heeft zoveel leuke hoekjes en kantjes die je kan ontdekken per speedboot, catamaran, oldtimer trip… en wat dacht je van te eindigen met een spetterend feest op een nooit geziene locatie?

Mogelijke highlights:

  • Per speedboot naar Gozo.
  • Een picknick in het magische decor van de zoutpannen (Gozo).
  • Tocht met elektrische buggy’s, oldtimers, vintage bussen, jeeps, …
  • Gegidste stadsbezoeken met prachtige bezienswaardigheden.
  • Eten in unieke restaurants of op adembenemende locaties.
  • Speciale ervaringen: Gaan eten in een Middeleeuwse setting…

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Malta

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Malta zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s en een filmpje van onze inspectiereis: