Incentive Marrakech

Al gedacht aan Marrakech voor uw incentive bestemming?

Marrakech is een van de meest fascinerende steden in Marokko, met een rijke geschiedenis en een bruisende, kleurrijke sfeer. Gelegen aan de voet van het Atlasgebergte, is Marrakech een belangrijk cultureel centrum met prachtige architectuur, beroemde tuinen en indrukwekkende moskeeën.
Ook is het de perfecte bestemming voor een unieke en inspirerende incentive-reis! Deze bruisende stad in Marokko biedt niet alleen een exotische en kleurrijke sfeer, maar ook talloze activiteiten die perfect zijn voor teambuilding en groepsbinding.

Ontdek de oude medina tijdens een spannende speurtocht, maak traditionele Marokkaanse gerechten tijdens een kookworkshop of verken de omgeving per kameel of quad. Of ga op een culturele tour en ontdek de rijke geschiedenis en architectuur van deze unieke stad.

In Marrakech vind je ook vele prachtige accommodaties, variërend van traditionele riads tot luxe resorts, waar je jouw gasten in alle comfort kunt laten verblijven. En natuurlijk mogen de culinaire hoogtepunten van de Marokkaanse keuken niet ontbreken, van heerlijke tajines tot verse muntthee.

Mogelijke highlights:

  • Verken de adembenemende landschappen en afgelegen juweeltjes met een avontuurlijke 4×4-tocht.
  • Ontdek de betoverende souks vol kleurrijke kraampjes en exotische geuren.
  • Geniet van een schilderachtige koetstocht langs de imposante stadsmuren.
  • Laat je betoveren door de weelderige schoonheid van de Tuinen van Majorelle, een oase van rust en kleur in het hart van de stad.
  • Proef de verrukkelijke specialiteiten van Marrakech.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Marrakech

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Marrakech zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s van onze inspectiereis: