Incentive New York

Al gedacht aan New York voor uw incentive bestemming?

New York is een stad aan de oostkust van de Verenigde Staten en de grootste stad van het land. Het is een smeltkroes van verschillende culturen en talen en staat bekend om zijn iconische skyline, bruisende straten, en de vele zakelijke, culturele en toeristische mogelijkheden. New York is een belangrijk internationaal knooppunt van handel, financiën, kunst en media en een populaire bestemming voor toeristen van over de hele wereld vanwege de vele iconische bezienswaardigheden en attracties.

Ontdek de stad die nooit slaapt! New York City biedt de perfecte mix van cultuur, entertainment en zakelijke mogelijkheden voor uw incentive reis. Ontdek wereldberoemde bezienswaardigheden zoals het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en Times Square. Geniet van heerlijk eten in de talloze restaurants, verken de multiculturele wijken en ervaar de levendige kunst- en muziekscene. Kortom, New York City is de perfecte bestemming om uw medewerkers te bedanken en de beste tijd van hun leven te laten beleven!

Mogelijke highlights:

  • Eten in unieke restaurants of op adembenemende locaties:
    • Ellen Stardust Diner: Het iconische restaurant met zingend personeel en dé plek voor beginnende Broadwaysterren.
    • The view Restaurant: Het restaurant die op 1 uur een omwenteling van 360° maakt, met een prachtig uitzicht.
  • Speciale ervaringen: Een diner en boottocht op een privé jacht, varend op de Hudson, met een prachtig uitzicht over de iconische skyline…
  • Highline Tour: Ontdek het industriële verleden van New York.
  • Gegidste stadsbezoeken met wereldbekende bezienswaardigheden.
  • Ontdek de vele bezienswaardigheden en musea die deze prachtige stad te bieden heeft, met de New York City Pass.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Vertel ons wat je nodig hebt en wij regelen het voor u. Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma New York

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar New York zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s van onze inspectiereis: