Incentive Oman

Al gedacht aan Oman voor uw incentive bestemming?

Oman is een land in het Midden-Oosten, gelegen aan de zuidoostkust van het Arabische schiereiland. Oman heeft ook een adembenemend landschap, met bergen, woestijnen en mooie stranden aan de Arabische Zee. Het land heeft een warm klimaat, maar ook koele berggebieden waar je kunt ontsnappen aan de hitte.

Oman is een prachtige bestemming voor een onvergetelijke incentive reis. Dit Midden-Oosterse land biedt een unieke combinatie van rijke cultuur, adembenemende natuur en luxe accommodatie. Bezoek oude forten en kastelen, traditionele souks en prachtige moskeeën om de geschiedenis en cultuur van Oman te ontdekken. Maak een spannende woestijnsafari of een trektocht door de bergen om te genieten van het spectaculaire landschap van het land. Ontspan aan de prachtige stranden van de Arabische Zee en geniet van de gastvrijheid en heerlijke keuken van Oman.

Het land biedt ook tal van activiteiten voor teambuilding, zoals traditionele kooklessen, show-cruises en zandboarding. Oman is een bestemming die gegarandeerd indruk zal maken op jou en jouw team, met een perfecte balans tussen ontspanning, avontuur en cultuur.

Mogelijke highlights:

  • Glamping in de woestijn
  • Diner onder de sterren
  • Race met een quad door de woestijn
  • Ontdek de hoofdstad Musqat
  • Op avontuur in Snake Canyon
  • Dune Bashing – Ga off-road in de duinen
  • Ga op zoek naar dolfijnen
  • Snorkelen
  • Boottocht bij zonsondergang

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Oman

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Oman zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s en filmpjes van onze inspectiereis: