Incentive Parijs

Al gedacht aan Parijs voor uw incentive bestemming?

Parijs, de betoverende hoofdstad van Frankrijk, staat bekend om haar adembenemende architectuur, rijke cultuur, culinaire hoogstandjes en spannende teambuildingactiviteiten. Van de iconische Eiffeltoren tot het Louvre en de charmante wijk Montmartre.

Beleef de magie van Parijs als uw volgende incentive bestemming! Laat uw team inspireren en motiveren terwijl ze genieten van de iconische bezienswaardigheden, heerlijke Franse gerechten en de unieke sfeer van Parijs. Verken samen de stad tijdens een fietstocht langs de schilderachtige oevers van de Seine, werk samen in een uitdagende escape room of geniet van een ontspannen wandeling door de prachtige tuinen van het Château de Versailles. Wat dacht je van Parijs doorkruisen per deux chevaux, een team rally door Montmartre of Paris à velo? Parijs biedt de perfecte mix van avontuur en cultuur om uw teambanden te versterken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Mogelijke highlights:

  • Verken Parijs in stijl met een Deux Chevaux.
  • Geniet van een onvergetelijke dinercruise op de Seine.
  • Culinaire verwennerij in een sterrenzaak om uw smaakpapillen te betoveren.
  • Verken Parijs op een unieke manier tijdens een toffe fietstocht.
  • Ervaar de spanning van een petanquetornooi en geniet van de gezelligheid.
  • Parijs is een paradijs voor kunstliefhebbers. Breng een bezoek aan wereldberoemde musea zoals het Louvre, Musée d’Orsay en Centre Pompidou.
  • Geniet van een betoverende avond vol glamour en vermaak met een cabaretshow.
  • Ervaar de energieke ritmes en spectaculaire moves terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd bij een uniek breakdance-diner.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Parijs

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Parijs zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s van onze inspectiereis: