Incentive Riga

Al gedacht aan Riga voor uw incentive bestemming?

Riga is de hoofdstad van Letland en staat bekend om zijn historische oude stad, jugendstil-architectuur en levendige cultuur. Het biedt een mix van middeleeuwse charme, kleurrijke gebouwen en een bruisend nachtleven. Het is een bestemming die geschiedenis, architectuur en cultuur combineert en zeker een bezoek waard is.

In de historische oude stad kunnen teams deelnemen aan speurtochten en workshops over de unieke jugendstil-architectuur. Buitenactiviteiten zoals kanovaren, wandelen en touwenparcours versterken de teamgeest. Creatieve workshops en kooklessen bevorderen samenwerking en innovatie. Riga biedt eindeloze mogelijkheden om teambuilding te combineren met de charme van de stad. Een onvergetelijke ervaring wacht op jouw team in Riga!

Mogelijke highlights:

  • Verken het charmante Jurmala en de prachtige omgeving van Riga tijdens een fietstocht.
  • Ga mee op een onvergetelijke boottocht op een traditionele houten boot.
  • Eten in unieke restaurants of op adembenemende locaties.
  • Speciale ervaringen: Gaan eten in een Middeleeuwse setting…
  • Geniet van een welkomstreceptie in Rococo-thema, gehouden in een schitterend paleis.
  • Ontdek je innerlijke boogschutter tijdens een boogschiet-activiteit.
  • Proef de pure verfrissing van de natuur tijdens een verrukkelijke berkensaptasting.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Riga

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Riga zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s van onze inspectiereis: