Incentive Sicilië

Al gedacht aan Sicilië voor uw incentive bestemming?

Sicilië, het grootste eiland in de Middellandse Zee, charmeert met zijn rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en heerlijke gerechten. Verken oude ruïnes, geniet van prachtige kustlijnen en proef de authentieke Siciliaanse keuken. Ontdek de warme gastvrijheid en levendige cultuur van dit betoverende eiland.

Sicilië, het mooiste eiland van Italië waar het échte Italië nog te vinden is. Ga terug in de tijd en geniet van de plattelandsdorpjes, ontdek prachtige steden zoals Taormina en geniet van de prachtige natuur. Het eiland biedt vele mogelijkheden om er een spectaculaire trip van te maken; een zeilregatta of catamarantocht, op verkenning naar vulkaan Etna per 4×4 jeeps of per quad, champagne op de top van de Etna, een helikoptervlucht of een scootertour over het eiland. Eindig met een exclusief gala diner in de Godfather Villa of kies voor een Siciliaans feest in een prachtige tuin met lokale folklore.

Mogelijke highlights:

  • Ontdek de adembenemende charme van Sicilië tijdens een spannende 4×4 excursie.
  • Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid tijdens een buggy-excursie.
  • Betreed de verborgen schatten van de Canyon Cava Carosello tijdens een betoverende wandeling.
  • Dompel jezelf onder in de bruisende sfeer van een onvergetelijke afterparty op het strand.
  • Maak een onvergetelijke boottocht naar de Eolische eilanden, een prachtige archipel ten noorden van Sicilië.
  • Breng een bezoek aan gerenommeerde wijnhuizen en proef lokale wijnen.
  • Maak kennis met de lokale tradities en folklore door deel te nemen aan traditionele festivals.
  • Maak een helikoptervlucht boven het prachtige landschap.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Sicilië

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook wij zijn natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Sicilië zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s van onze inspectiereis: