Incentive Turijn

Al gedacht aan Turijn voor uw incentive bestemming?

Turijn is de hoofdstad van Piemonte, Italië.
Ervaar de betovering van Turijn als uw volgende incentive bestemming! Ontdek de rijke geschiedenis, prachtige architectuur en culinaire geneugten, terwijl u tegelijkertijd teambuildingactiviteiten onderneemt. Werk samen met uw team tijdens een spannende historische schattenjacht door de straten van Turijn, waarbij u aanwijzingen volgt en uitdagingen overwint.

Laat de creativiteit stromen tijdens een inspirerende kookworkshop, waar u samen traditionele gerechten bereidt en geniet van uw culinaire meesterwerken. Verken de omgeving van Turijn tijdens een opwindende Vespa-tour, waarbij u als team samenwerkt om de beste route te vinden en uitdagende taken uit te voeren onderweg. Of organiseer een teambuilding-challenge in het prachtige landschap rond Turijn, zoals een bergbeklimming of raften op de nabijgelegen rivieren. Turijn biedt talloze mogelijkheden om uw team te versterken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Mogelijke highlights:

  • Betreed het legendarische Juventus Stadium, ontdek deze voetbaltempel.
  • Verlies jezelf in de betoverende schoonheid van de Langhe-streek.
  • Laat ons een onvergetelijk themafeest organiseren voor jouw personeel, waarbij we zorgen voor een sfeervolle ambiance, heerlijk eten en drinken, en onvergetelijke momenten om te koesteren.
    Thema: Vintage 1997, …
  • Ontdek de fascinerende collectie van het Egyptisch Museum.
  • Geniet van de heerlijke Piemontese wijnen tijdens een exclusieve wijnproeverij.
  • Leer de geheimen van de Piemontese keuken tijdens een kookworkshop.
  • Doe een vespatour met het gehele team.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Turijn

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Turijn zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s van onze inspectiereis: