Incentive Victoria Falls

Al gedacht aan de Victoria Falls voor uw incentive bestemming?

De majestueuze Victoria Falls, ook wel bekend als Mosi-oa-Tunya (de rook die dondert), is een van de meest spectaculaire watervallen ter wereld. Gelegen op de grens tussen Zambia en Zimbabwe in Zuidelijk Afrika, biedt dit natuurlijke verschijnsel een adembenemend uitzicht op een enorme watermuur die meer dan 100 meter naar beneden stort in een diepe kloof.

De Victoria Falls is niet alleen indrukwekkend om te zien, maar biedt ook tal van avontuurlijke activiteiten. Zo kan men bijvoorbeeld genieten van raften op de wilde Zambezi-rivier, bungeejumpen van de brug die de grens tussen Zambia en Zimbabwe overspant, of een helikoptervlucht maken om de watervallen vanuit de lucht te bewonderen.

Maar de Victoria Falls is meer dan alleen een toeristische attractie. Het is ook een plek met een rijke geschiedenis en cultuur. Er zijn verschillende dorpen in de buurt van de Victoria Falls waar men kennis kan maken met de lokale bevolking en hun tradities en gewoonten kunnen leren kennen.

Laat jouw groep zich onderdompelen in de prachtige natuurlijke omgeving en unieke cultuur van de Victoria Falls. Een onvergetelijke ervaring gegarandeerd!

Mogelijke highlights:

  • Geniet van een heerlijk aperitief bij zonsondergang op een cruise op de Zambezi River.
  • Eten in unieke restaurants of op adembenemende locaties:
    • Bush dinner: Geniet van een onvergetelijke bushdinner-ervaring in Afrika, omringd door de wilde schoonheid van de savanne.
    • Geniet van een diner aan het kampvuur.
  • Maak een helikoptervlucht boven de Victoria Falls.
  • Vlieg als een vogel over de machtige Victoria Falls met een zipline.
  • Geniet van een onvergetelijke safari door Chobe National Park.
  • Ervaar de spanning van het kajakken tussen de nijlpaarden in hun natuurlijke habitat.

Zoals u net gelezen heeft zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Geen enkele activiteit is te gek! Samen met u creëren wij een onvergetelijke incentive reis!

Voorbeeld Reisprogramma Victoria Falls

Achter bovenstaande link vindt u een voorbeeldreisprogramma ter inspiratie voor uw incentive reis. Houd er echter rekening mee dat er talloze andere mogelijkheden zijn voor het samenstellen van uw perfecte programma. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken en een incentive reis, congress of event op maat te laten maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook zijn wij natuurlijk eerst op inspectiereis geweest naar Zambia, de Victoria Falls, zodat we de hotels, restaurants en locaties vooraf konden bezoeken en goedkeuren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enkele sfeerfoto’s en filmpjes van onze inspectiereis: