Bestemming

Islandhopping Martinique & Guadeloupe
i.s.m. Travelworld

Welkom in de Franse Antillen. Wij bieden je de perfecte islandhopping tussen La Guadeloupe en La Martinique. Dompel jezelf onder in de cultuur en sfeer van beide eilanden tijdens deze 10-daagse trip.

Guadeloupe biedt je vijf bestemmingen in 1. Het is immers een eilandengroep bestaande uit het majestueuze Basse-Terre, het fascinerende Grande-Terre, het verrassende La Désirade, het schitterende Les Saintes en het authentieke Marie-Galante. Elk van de vijf eilanden is een ontdekking op zich. De etnische diversiteit van de verschillende eilandbewoners vertaalt zich in een kleurrijk pallet van folklore, taal en muziek. Verder is er ook de overweldigende natuurpracht met ongerepte natuurreservaten, schitterende stranden en feeërieke koraalriffen. Cultuur opsnuiven kan ook met talrijke musea, versterkte gebouwen, ruïnes, geklasseerde woningen en archeologische verzamelingen. Snorkel, duik, zeil, rijd te paard, fiets, spring parachute, … De mogelijkheden zijn eindeloos op de overweldigende eilandengroep Guadeloupe.

Midden in de archipel van de Caraïben ligt Martinique, een frans eiland van 1100 km², gemakkelijk bereikbaar vanuit Europa. Het eiland zal je verassen door zijn grote verscheidenheid aan landschappen, in het binnenland: hellingen, wouden, watervallen, vulkanen; aan de kust: witte zandstranden en prachtige kreekjes in het Zuiden, de Westkust omringd door de Caraïbische Zee, en de meest woeste kliffen aan de Oostkust. Martinique is ook een sportief eiland: canyoning, waterskiën, trektochten, kitesurfen, duiken, een halve marathon… Er bestaan duizend manieren om Martinique en zijn tradities te ontdekken tijdens verschillende activiteiten, bezoeken aan musea, distelleerderijen… Ontdek Martinique, een mix tussen de ‘Caraïbische flair’ en de ‘French touch’ !

Programma

Islandhopping Martinique & Guadeloupe
i.s.m. Travelworld

Verpoos 5 nachten lang op het bloemeneiland Martinique, gevolgd door 5 nachten op de afwisselende eilandengroep Guadeloupe. Je verblijft in prachtige charmehotels.

Martinique
Hotel: La Suite Villa****

Niet te missen tijdens je verblijf: Montagne Pelée, het hoogste punt van La Martinique, met riviertjes en ravijnen. Een paradijs voor wandelaars – de botanische tuin van Batala, met meer dan een miljoen tropische planten – boottochtje op zee tussen de zandbanken met zwempartij bij de Fonds Blancs – Trois Rivières, een oude rumdistilleerderij – hoofdstad Fort de France met kathedraal, markten, bloemenpark – …

Eilandengroep Guadeloupe
Hotel: La Toubana Hotel & Spa****

Niet te missen tijdens je verblijf : de spectaculaire watervallen Chutes du Carbet – La Soufrière, waar je een buitengewoon uitzicht heeft op Les Saintes en Marie Galante – het Nationale Park van Guadeloupe – de hindoetempel van Changuy – de basiliek Saint Pierre et Saint Paul – de internationale golf van Saint Francois – het avonturenparcours in de bomen in het hart van la Canopée – het verrassende strand van Grande Anse – …

Prijs

Islandhopping Martinique & Guadeloupe
i.s.m. Travelworld

Afreisdata & prijs per persoon

Prijs op aanvraag.

Inbegrepen

  • Vluchten
  • Lokale vlucht tussen Martinique & Guadeloupe
  • Transfers op beide bestemmingen tussen de luchthaven en het hotel (heen en terug)
  • 5 nachten in hotel La Suite Villa op basis van kamer en ontbijt
  • 5 nachten in La Toubana op basis van kamer en ontbijt
  • Alle luchthaven- en vertrektaksen
  • Verzorgde documentatiemap met infobrochures

Niet inbegrepen

  • Persoonlijke uitgaven
  • Fooien
  • Toegangsgelden bezienswaardigheden en excursies
Verzekering

Islandhopping Martinique & Guadeloupe
i.s.m. Travelworld

Zorgeloze vakanties… Met Jempi Reizen en VAB ben je altijd en overal beschermd.  

Ben je nog niet verzekerd? Wij bieden je de keuze uit een tijdelijke polis of jaarpolis:

Reisbijstand
Wereldwijd beschermd tegen alle vakantiepech.

Annulatieverzekering
Bij annulatie of wijziging van jouw reizen, wereldwijd.

Contacteer ons voor meer info en prijzen.