Singapore

Singapore, het kleinste land van Zuidoost-Azië, wordt gekenmerkt door zijn veiligheid, netheid, kwaliteitsvolle hotels en lekkere keuken. Dit alles maakt van Singapore een ideale tussenstop op weg naar je eindbestemming. Het is een dynamische stadstaat die bekend staat om zijn kosmopolitische sfeer, adembenemende skyline en rijke culturele diversiteit. Met een fascinerende mix van traditie en moderniteit trekt deze bruisende metropool jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld aan.

Singapore wordt ook de ‘tuinstad’ en de ‘leeuwenstad’ genoemd. Deze bestemming heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan van een bescheiden vissersdorp tot een van de meest welvarende steden ter wereld. Als een belangrijk financieel centrum, handelshub en technologische krachtpatser, heeft het de reputatie verworven als een toonaangevende bestemming voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. De Botanical Gardens vormen binnen de stadsgrens een oase van rust.

Maar achter de glanzende wolkenkrabbers en moderne architectuur schuilt een diepgewortelde geschiedenis en een smeltkroes van culturen. De culturele diversiteit van Singapore weerspiegelt zich in zijn culinaire scene, waar traditionele gerechten uit verschillende Aziatische keukens samenkomen, van Chinese dim sum tot Indiase curry’s en Maleisische laksa.

Daarnaast biedt Singapore een schat aan bezienswaardigheden en activiteiten voor elke reiziger. Van het bruisende winkelgebied van Orchard Road tot de historische wijken zoals Chinatown en Little India, en van de weelderige tuinen van Gardens by the Bay tot de bruisende straten van Clarke Quay, er is altijd iets te ontdekken en te beleven in deze levendige stadstaat.

Interesse in deze reis?
Maak een afspraak of kom langs?