Reisprogramma
DAG 1:
Vlucht naar Trondheim met overstap in Oslo.
Transfer naar het hotel.
DAG 2:
Ontbijt in het hotel
Stadswandeling in Trondheim
Vrije namiddag
DAG 3:
Ontbijt in het hotel
Toegangstickets voor de Europese Finale van de Bocuse d’Or kookwedstrijd.
’s Avonds diner (inclusief) in gezelschap van de chefs zoals Archibald De Prince, Lode De Roover, …
DAG 4:
Ontbijt in het hotel
Transfer naar de luchthaven van Trondheim
Terugvlucht naar Zaventem met overstap in Oslo
Raddisson Blu Garden hotel 4*
Het Radisson Blu Royal Garden Hotel in Trondheim heeft een uitzonderlijk ontwerp en ligt aan de prachtige rivier de Nidelven. Het centrale atrium ligt onder een glazen dak, waardoor de ruimte wordt gevuld met prachtig natuurlijk licht. Naast de strakke inrichting zijn de moderne kamers en suites voorzien van voorzieningen zoals gratis WiFi en een minibar.
PRIJS
€1450 p.p. bij verblijf in een tweepersoonskamer
UITZONDERLIJKE KORTING: BOEK VOOR 1 FEBRUARI 2024 EN ONTVANG 200 EURO KORTING!