Alleenreizend 50+? Of alleenstaande 50+… en je reist graag? Op zoek naar een groepsreis onder gelijkgestemden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Surf nu naar www.alleenreizenden.be en ontdek ons volledige aanbod.

Voor wie?

Jaarlijks organiseren wij enkele reizen exclusief voor alleenstaanden en voor mensen die zonder hun partner reizen, maar we doen meer dan dat! We schenken ook extra aandacht indien je wenst deel te nemen aan één van onze algemene groepsreizen (dus de reizen die niet exclusief voor alleenreizenden zijn).

Wat?

Wij bieden kwalitatieve Nederlandstalige groepsreizen aan: citytrips, culturele rondreizen, strandvakanties, cruises… Dit zowel dichtbij als heel ver weg. In ons aanbod bieden we reizen exclusief voor alleenreizenden en reizen die aansluiten bij een andere groep. Bij de boeking geven wij je de garantie dat je niet de enige alleenreizende bent.

Waarom?

Het is nooit fijn om als alleenstaande of alleenreizende samen te reizen met allemaal koppels. Daarom zorgen wij ervoor dat op deze groepsreizen meerdere singles meereizen! Voor grotere en verdere reizen zijn de singlesupplementen vaak heel hoog. Wij zoeken met plezier voor jou een kamergeno(o)t(e). We posten jouw interesse op de Alleenreizenden 50+ website en vermelden het in onze maandelijkse nieuwsbrief. Tevens streven wij ernaar elke reis aan te bieden met een lager singlesupplement.

Je kan ervoor kiezen een kamer te delen met een andere alleenreizende, of u kan opteren voor een éénpersoonskamer.

Surf nu naar www.alleenreizenden.be.