Op zoek naar een exclusieve VIP vliegervaring richting Ibiza?

Ontdek het nieuwe vliegconcept ‘Fly Executive’. Wekelijkse vluchten op zaterdag van 4 juli tot en met 29 augustus 2020 tussen Brussel en Ibiza.

Vliegen met Fly Executive is vliegen zonder enige bijbetaling: 25 kg check-in bagage, 1 persoonlijk item, gebruik van de lounges op de privéterminals van Brussel en Ibiza, snacks, dranken waaronder champagne en zelfs de CO2 compensatie zijn inclusief in de prijs. De corporate seat met 12 cm meer beenruimte en de keuze om te zitten op een single of dubbel zetel zorgt voor een exclusieve vliegervaring.

De hele operatie gebeurt onder vleugels en licentie van ASL Travel.

Vergeet de drukte en chaos van de grote vertrekterminals! De vluchten tussen Brussel en Ibiza vertrekken steeds vanaf de privéterminals.

In Brussel ontvangen wij je in de ExecuJet lounge aan de General Aviation Terminal. Voor vertrek bieden wij hier ook een drankje aan. In Ibiza is dit de Executive Terminal.

Bij Fly Executive begint jouw reis al echt op de luchthaven!

Alle vluchten worden uitgevoerd door de Embraer ERJ 135.

Na aankoop van het vliegtuig werden de 37 standaard zetels vervangen door 30 corporate seats. Alle passagiers krijgen op deze manier 12 cm extra beenruimte.

Tijdens de vlucht worden snacks & dranken inclusief een glas champagne geserveerd door onze stewardess.

Geen overvolle vliegtuigen maar een boutique ervaring zoals wij het graag zelf formuleren.

Door de configuratie van het toestel met steeds 1 zetel links en 2 zetels rechts zal je met quasi zekerheid nooit langs een onbekend gezicht zitten.

In tijden van Covid-19 zal dit enkel bijdragen tot een betere vliegervaring. De vluchten worden volledig conform de geldende voorschriften uitgevoerd.

Prijs vanaf € 495 per persoon per traject. Contacteer ons voor meer info.