AmaWaterways is een rederij die gespecialiseerd is in riviercruises in Europa, Azië en Afrika.  Vanaf 2024 organiseren zij ook een riviercruise op de Magdalena-rivier in Colombia.  Klanten die houden van luxe en een topservice en dit vooral in een ongedwongen sfeer zullen zich zeker thuis voelen aan boord van Ama!

Ideaal voor de levensgenieter die houdt van lekker en eten en drinken maar ook van avontuur, cultuur en leuke uitstappen!

Zo zijn bij AmaWaterways alle excursies inbegrepen in de prijs. Elke voormiddag, namiddag en avond heb je de keuze uit verschillende uitstappen die zowel te voet, met de autocar of met de fiets kunnen gedaan worden! Deze gaan elke dag door ongeacht het aantal personen dat zich heeft ingeschreven voor de excursie.

Een leuk weetje… er zijn fietsen aan boord die aan jouw lichaam worden aangepast, die fiets is dan de hele reis ‘van jou’!

De uitstappen zijn een leuke afwisseling tussen cultuur en natuur en bieden voor elk wat wils. Ook op gastronomisch vlak worden de klanten in de watten gelegd: zo kan je per fiets naar het wijndomein, daar genieten van de proeverij en met de autocar terugkeren naar het schip. 😉

De cruise is op basis van volpension, maar de prijzen aan boord voor de drankjes zijn heel schappelijk van prijs en elke avond is er een happy hour waarbij de drankjes aan boord een uurtje zijn inbegrepen!

Als kers op de taart heb je ook de mogelijkheid om toch minimum 1 x per week aan te schuiven aan de ‘chef’s table’ mits reservatie. In dit intieme restaurant wordt een menu van 7 of 8 verfijnde gerechtjes geserveerd met aangepaste wijnen.. Een echte aanrader !