Alles voor sportliefhebbers

Liefhebbers van tennis en padel kunnen hun hart ophalen in de hypermoderne Nana Tennis Club. Op een oppervlakte van 800m² voorziet dit sportparadijs maar liefst 21 tennisbanen en padelterreinen. Daarnaast is de Nana Sports Club de place to be voor sportievelingen. Met een moderne fitness met de nieuwste toestellen tot het overdekte zwembadgedeelte en een fietscentrum, het sportcomplex biedt sport- en trainingsmogelijkheden op niveau voor zowel sportliefhebbers als professionele sporters. Even de benen losgooien tijdens een dansles of een groepsles spinning bijwonen? Het kan allemaal.

Ook het strand wordt omgetoverd tot een ware sportoase. Met het rustgevende ruisen van de zee op de achtergrond genieten gasten hier van yoga, pilates en body balance . Al is de beste manier om alle natuurpracht van de Kretenzische Zee te ontdekken, een duikles met Scubakreta, het meest professionele PADI-duikcentrum van het hele eiland.

Het authentieke Kreta begint al in het resort

Het authentieke Kreta is hier nooit ver weg met de witte gevels en de typische okerkleurige decoraties in het resort. De oude fontein biedt verfrissing op zelfs de warmste Griekse dagen. Nana Golden Beach is dan ook de ideale uitvalsbasis voor uw klanten die samen met het hele gezin het allermooiste van Kreta willen ontdekken.