Ontdek de wereld op twee wielen

Ben je een fervent fietser die dol is op het verkennen van nieuwe bestemmingen op de fiets? Zo ja, dan zullen de sportieve fietsvakanties van Jempi Reizen jouw hart sneller doen kloppen! Stap op het zadel en verken adembenemende landschappen, pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden terwijl je geniet van de vrijheid van het fietsen. Of je nu kiest voor een ontspannen tocht langs kronkelende kustwegen of een uitdagende beklimming van legendarische bergpassen, onze fietsvakanties bieden voor elk wat wils.

Juich je favoriete voetbalteam toe

Is voetbal jouw passie? Droom je ervan om je favoriete team aan te moedigen terwijl ze spelen in spannende competities over de hele wereld? Dan zijn de georganiseerde voetbalreizen van Jempi Reizen precies wat je zoekt! Van de iconische stadions van Europa tot de bruisende sfeer van Zuid-Amerikaanse voetbalwedstrijden, onze voetbalreizen bieden fans de kans om de opwinding van het voetbal van dichtbij te ervaren terwijl ze genieten van de cultuur en de bezienswaardigheden van de gastlanden.

Padellen in het buitenland

Ben je op zoek naar een sportieve vakantie die iets anders biedt dan traditionele sporten? Ontdek dan de opwindende wereld van padel met de padelvakanties van Jempi Reizen! Padel is een mix van tennis en squash die razendsnel populair wordt over de hele wereld. Tijdens onze padelvakanties kun je je vaardigheden verbeteren op prachtige padelbanen terwijl je geniet van het gezelschap van medespelers en de lokale cultuur van de bestemming verkent.

Ren naar de finishlijn

Ben je een gepassioneerde hardloper die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen? Doe mee aan onze marathonreizen en verleg je grenzen terwijl je deelneemt aan enkele van ’s werelds meest iconische hardloopevenementen! Van de majestueuze skyline van New York City Marathon tot de prachtige natuurlijke omgeving van de Great Wall Marathon in China, onze marathonreizen bieden hardlopers de kans om onvergetelijke races te ervaren terwijl ze nieuwe culturen ontdekken en nieuwe vriendschappen sluiten.

Zin gekregen om een sportvakantie te boeken?