Tanja vloog naar de wereldstad Dubai met al z’n wolkenkrabbers en shopping malls. Maar ontdekte nog veel meer dan dat! Onze collega deelt graag haar ervaring met jullie.

Met gemengde gevoelens vertrok ik op 12 februari richting Dubai. Deze bestemming deed me vooral denken aan veel drukte, veel gebouwen, veel actie, … Ik, die altijd wel kies voor het groene, de rust, weinig mensen. Zou het plaatje wel kloppen? Na zes intense dagen kan ik volmondig ja antwoorden als klanten mij zouden vragen of ik nog terug zou gaan!  

De stad heeft mij verwonderd want naast inderdaad de vele gebouwen en het gevoel dat er volop wordt geleefd was ik vooral gecharmeerd door de vriendelijkheid, de veiligheid, de warme ontvangsten in de hotels, het lekkere eten, … Dubai heeft zoveel verschillende wijken dat er echt wordt voldaan aan eenieders wens.

Geniet van een ochtendkoffie met zicht op de Burj Al Khalifa, relax ’s middags aan het strand van Jumeirah en dompel je ’s avonds onder in de bedrijvigheid van Jumeirah Beach Walk.

Dubai verveelt nooit !

Met fierheid stellen wij je ons nieuw reismerk voor WE ARE DUBAI.