Reizen naar Lapland staat garant voor een vakantie vol onvergetelijke avonturen. Op safari? Op jacht naar het noorderlicht? Lapland biedt een ‘once in a lifetime’ ervaring om nooit te vergeten.

Peter en Martine gingen voor de 10de keer richting Lapland!

Hartelijk dank voor de organisatie van onze reis naar Lapland. Alles was perfect geregeld. We hebben bovendien 5 nachten het geweldige Noorderlicht gezien.

Ons verblijf in Star Artic Hotel:
Een unieke ligging bovenaan een berg, hotel is ook vrij nieuw. Het eten was echt culinair. Eerste keer dat we dit meemaken. Echt het betere hotel met goede uitstappen. Afgelegen van het stadje Saariselka, maar er rijdt een skibus waar je gemakkelijk een verplaatsing kan doen.

Ons verblijf in Muotka:
Eten was in buffetvorm, ook zeer verzorgd en lekker maar niet zo culinair als Star Artic. Het resort ligt wel heel afgelegen. Indien je een verplaatsing wil maken kan je beroep doen op een taxi. Ons verblijf in een cabine is zeer goed meegevallen. Alles was zeer netjes. De uitstappen zijn echt nog zoals een 10 jaar gelegen, nog op de ouderwetse manier van vroeger, dus dit is echt een aanrader.

Dit was een korte samenvatting van onze prachtige reis naar Lapland. We maken zeker en vast reclame voor deze verblijven.

Groetjes en we kijken al uit naar een volgende reis bij jullie.