10-daagse pakketreis Zuid-Afrika vanaf € 1820

Sebatana Privaat Reservaat bezorgt u één van de beste en meest unieke ervaringen met wildleven in Zuid-Afrika.

Gambia

Laat u verrassen door Gambia die zich bevindt op slechts 6 uur verwijderd van ons Belgenlandje

Zuid-Afrika

Altijd al gedroomd om in een lodge te slapen of wens je voor de eerste keer op safari te gaan? Kies dan voor Zuid-Afrika!

Tanzania

Tanzania is het mekka van de safari en dankt zijn populariteit vooral aan zijn natuurparken. Kies voor een strandverlenging in Zanzibar, een paradijs om enkele dagen uit te rusten na een safari.

Kenia

De wonderen van Kenia met een gevarieerde fauna en flora en zijn parelwitte stranden aan de Indische Oceaan. Kenia is dé ideale safaribestemming!

Tanzania 4kids

Tijdens een 8-daagse reis door Tanzania ga je samen met je ervaren ranger per jeep op zoek naar de Big Five in de beroemdste wildreservaten van Tanzania en verblijft hierbij in familievriendelijke lodges.

Zuid-Afrika 4kids

Big five safari's, quad biking, death rides, walvissen spotten, nijlpaardencruises, en zoveel meer! Ga je mee naar Zuid-Afrika?

Kenia 4kids

Ga op zoek naar de big five in het Masai Mara Park, maak een safari wandeling op het Crescent eiland en bezoek een weeshuis voor giraffen. Een ideale eerste kennismaking met Kenia!

Oeganda

Oeganda, de "Parel van Afrika", het land van de prachtige natuur, de Nijlbronnen en de berggorilla's, weelderig begroeide bergen en ingeslapen vulkanen.

Namibië

Als een van de minst dichtbevolkte landen ter wereld, is de kolossale natuur van Namibië ongerept gebleven. Van de eindeloze duinvlaktes in de westelijke Sossusvlei tot de dichtbegroeide bush en sensationele wilde dieren in het noordelijke natuurpark Etosha.