10-daagse pakketreis Zuid-Afrika vanaf € 1820

Sebatana Privaat Reservaat bezorgt u één van de beste en meest unieke ervaringen met wildleven in Zuid-Afrika.

Gambia

Laat u verrassen door Gambia die zich bevindt op slechts 6 uur verwijderd van ons Belgenlandje

Zuid-Afrika

Altijd al gedroomd om in een lodge te slapen of wens je voor de eerste keer op safari te gaan? Kies dan voor Zuid-Afrika!

Tanzania

Tanzania is het mekka van de safari en dankt zijn populariteit vooral aan zijn natuurparken. Kies voor een strandverlenging in Zanzibar, een paradijs om enkele dagen uit te rusten na een safari.

Kenia

De wonderen van Kenia met een gevarieerde fauna en flora en zijn parelwitte stranden aan de Indische Oceaan. Kenia is dé ideale safaribestemming!

Mayotte

Natuurliefhebbers worden verwend tijdens een reis naar Mayotte vol fauna en flora. Weg van de massa is dit een eiland waar al je zintuigen op scherp staan. Caribou Maoré, bienvenue à Mayotte!

Seychellen

Witte stranden, wuivende palmbomen, azuurblauw water, kleine vissersdorpjes, hoogstaande luxe

Oeganda

Oeganda, de "Parel van Afrika", het land van de prachtige natuur, de Nijlbronnen en de berggorilla's, weelderig begroeide bergen en ingeslapen vulkanen.

La Reunion

Voor een afwisselende vakantie ben je in La Reunion op het juiste adres, je kan er prachtige wandelingen maken, tussen de walvissen en dolfijnen zwemmen, parachutespringen of helikoptertochten maken.

Mauritius

De prachtige stranden en de lagunes van Mauritius behoren tot de mooiste ter wereld. De zee rond het eiland is een tuin van prachtig koraal.

Namibië

Als een van de minst dichtbevolkte landen ter wereld, is de kolossale natuur van Namibië ongerept gebleven. Van de eindeloze duinvlaktes in de westelijke Sossusvlei tot de dichtbegroeide bush en sensationele wilde dieren in het noordelijke natuurpark Etosha.