SKIREIS KROKUSVAKANTIE

WIE GAAT ER MEE SKIËN IN DE KROKUSVAKANTIE?

Noorwegen 4kids

Kies eens voor een actieve vakantie in Noorwegen. Wandelen op een gletsjer, rafting op de rivier, fjordsafari's en zoveel meer. Noorwegen verveelt nooit!

Tanzania 4kids

Tijdens een 8-daagse reis door Tanzania ga je samen met je ervaren ranger per jeep op zoek naar de Big Five in de beroemdste wildreservaten van Tanzania en verblijft hierbij in familievriendelijke lodges.

Zuid-Afrika 4kids

Big five safari's, quad biking, death rides, walvissen spotten, nijlpaardencruises, en zoveel meer! Ga je mee naar Zuid-Afrika?

Kenia 4kids

Ga op zoek naar de big five in het Masai Mara Park, maak een safari wandeling op het Crescent eiland en bezoek een weeshuis voor giraffen. Een ideale eerste kennismaking met Kenia!

Lapland 4kids

Op wintersport naar Lapland is een unieke ervaring, ook voor kinderen! Ontmoet de Kerstman en zijn helpers en maak een tochtje met de husky's.

Tenerife met kinderen

Combineer jouw verblijf in een heel kindvriendelijk hotel met de ontdekking van het binnenland van Tenerife.

Nieuw-Zeeland 4kids

Een roadtrip door Nieuw-Zeeland is een droom en brengt je als gezin nog dichter bij elkaar!

Costa Rica 4kids

Als je kinderen van natuur houden is Costa Rica een echte aanrader voor een rondreis per huurwagen.

Zuid-Marokko 4kids

Tijdens deze familiereis ontdek je het prachtige Atlasgebergte, slaap je in woestijntenten en kan je skiën in de duinen.

Azoren 4kids

Ga walvissen spotten in de oceaan, maak een jeep safari en daal af in de krater van een vulkaan en geniet van de unieke fauna en flora op de Azoren.