Eind april 2022 vertrok ik richting Turkije om de belangrijkste VIP Selection producten op Antalya & Izmir te gaan ontdekken. Als VIP Selection Ambassador zorgen wij ervoor dat je in alle luxe en comfort een welverdiende vakantie ervaart.

Klassieke Kust

Daarna ging het verder per binnenlandse vlucht naar Izmir met zijn Klassieke Kust gekenmerkt door veel groen en geurende mandarijnbomen. In deze omgeving liggen tal van zand- en kiezelstranden op je te wachten voor een ontspannen dag in de zon, de Egeïsche Zee aan je voeten. Ook hier kan je kiezen voor een verblijf in de Paloma keten, nl. het vijfsterrenresort Paloma Pasha in een baai met eigen privéstrand, complete all-in formule en een uitstekende service. Maar zonder twijfel, het absolute pareltje in deze streek: de Club Marvy. In dit prachtige hotel kan je luieren bij de zwembaden in de weelderige tuin vol palm- olijf- en pijnbomen, een plekje in de zon zoeken aan één van de twee zandstranden direct voor de deur of glijbanen testen in het aquapark. Zowel families als koppels zijn hier meer dan welkom!

Excursietip Klassieke Kust: kusadasi 4×4 safari. Beboste bergen en schiereilanden omgeven door zee vormen hét decor voor deze safari. Klim in een 4×4 en ga samen met een gids op pad naar de bergen. Je stopt bij charmante bergdorpen en om de dag af te sluiten rijden we naar het strand van Pamucak waar je je adrenalinepeil opvoert voor een sessie zandsurfen in de 4×4.

Ben jij op zoek naar een luxe all-in vakantie in Turkije? Ons team zoekt met veel plezier het juiste hotel voor je uit.

Liever een andere bestemming met alle nodige luxe? Wij hebben nog veel meer in petto binnen ons Vip Selection gamma! Kom langs in ons kantoor en vertel ons wat je zoekt. Dankzij onze expertise vertrek je binnenkort op de VIP Selection vakantie van je dromen.