De eerste keer op skivakantie? En weet je niet goed hoe je eraan begint? Onze skispecialisten helpen je graag verder. Wens je het comfort van een hotel of heb je liever de gezelligheid van een appartement? Ontdek onze ruime keuze aan skivakanties. Ben je op zoek naar iets meer avontuur en wil je Lapland ontdekken? Wij helpen je graag met het boeken van de sneeuwvakantie die voldoet aan jouw wensen!

Club Med

Club Med is dé nummer 1 als het gaat over skivakanties. Jempi Reizen is dan ook Club Med partner en helpt je graag bij de boeking van jouw Club Med vakantie. Identiek dezelfde prijzen zoals online, maar je hebt er gratis onze service bij!

Club Med brengt je naar het hart van de mooiste skistations in Frankrijk en de hele wereld. Welk niveau je ook hebt en welke wintersport je ook verkiest, je beleeft gegarandeerd een geslaagde skivakantie onder begeleiding van een team van gepassioneerde professionals. Wij zijn Club Med fan! Jij binnenkort ook?

Ik wil op skivakantie!

De eerste keer op skivakantie en je weet niet waar te beginnen? Het eerste wat je moet doen is met ons contact opnemen. Samen zoeken we naar de skivakantie die het beste bij je past. Naast het aanbod van TUI hebben wij ook gespecialiseerde skireizen met Nederlandstalige skileraars.

Lapland

Eens op zoek naar een ander soort sneeuwvakantie? In Lapland kan je jouw skivakantie combineren met de vele andere activiteiten zoals tochten met de sneeuwscooter, een sledetocht met de husky’s of de rendieren en wie weet krijg je het noorderlicht er gratis bovenop!
Wij gingen zelf alvast skiën in Levi en in Ruka en maken voor jou een Laplandreis op maat volgens uw wens. Liever in groep? Ook dat kan!