Japan - Het land van de rijzende zon

Ontdek met ons een betoverende reis naar het land van de rijzende zon - Japan. Ons zorgvuldig samengestelde voorbeeldreis biedt een perfecte balans tussen traditionele pracht en moderne innovatie, waardoor u een diepgaande onderdompeling in de Japanse cultuur zult ervaren.

MET SALIM SEGHERS NAAR VIETNAM

Samen met de altijd energieke Margriet Hermans op avontuur door de prachtige landschappen van Vietnam en Thailand is als een reis naar het hart van Azië met een sprankelende metgezel

Klassiekers van Jordanië

Warm je op voor een week boordevol woestijnen en wereldwonderen!

Israël

Israël is een land van grote verscheidenheid.

Japan

Laat je meeslepen door dit unieke land van de Samoerai, sushi en de rijzende zon en sta versteld van de grote verscheidenheid.

Vietnam

Vietnam is één van de meest indrukwekkende bestemmingen in Azië met adembenemende landschappen, de sprookjesachtige Halong Baai, vele heilige tempels, schitterende pagodes en tevens een exotische culinaire keuken. Vietnam heeft het allemaal.

Verenigde Arabische Emiraten

7 Emiraten met als bekendste Dubai en Abu Dhabi. Spectaculaire hotels aan fraaie stranden, ideaal voor een luxe vakantie!

Thailand

Thailand is een echte belevenis. Laat je verleiden door de Thaise glimlach en geniet...

Sri Lanka

Sri Lanka is een fascinerend paradijs met een perfecte mix van cultuur, flora en fauna.

Maleisië

Malaysia, Truly Asia, een slogan die klopt als een bus! Een top- bestemming als je op zoek bent naar cultuur, natuur en mooie stranden!

Bali

Op zoek naar natuur, cultuur en avontuur? Dan is Bali zeker en vast iets voor jou! Prachtige rijstvelden die je op verschillende manieren kan ontdekken, via wandeltochten of per (elektrische) fiets.