Albanië

Laat je betoveren door de charme van Albanië en ontdek waarom dit land de harten van reizigers blijft veroveren. Laat ons je meenemen naar het magische Albanië.

Kroatië

In Kroatië komen de Middellandse Zee en de bruisende steden en weelderige bossen samen en wisselen bergen zich af met wilde rivieren.

Griekenland

Ontdek het betoverende Griekenland met ons reisbureau!

Cyprus

Het eiland van de godin van de liefde en schoonheid. Hier schijnt de zon 340 dagen per jaar. Reis mee naar deze unieke vakantiebestemming.

Portugal

Prachtige landschappen, fantastische stranden langs de Atlantische Oceaan en een cultureel erfgoed. Portugal heeft het allemaal!

Monaco

Adem de mediterrane lucht in terwijl je door de straten van Monaco wandelt en geniet van onvergetelijke momenten.

Puglia

Pittoreske dorpjes met trulli, woeste kliffen en idyllische baaitjes? Je vindt het allemaal in Puglia, een ongerept stukje Italië.

Montenegro

Montenegro, een bruisende bestemming met prachtige natuurlandschappen, rustige stranden en een heerlijk klimaat. Het behoort tot één van de mooiste plekken op het Balkanschiereiland.

Lapland

Reizen naar Lapland staat garant voor een vakantie vol onvergetelijke avonturen. Op safari? Op jacht naar het noorderlicht? Lapland biedt een 'once in a lifetime' ervaring om nooit te vergeten!

Malta

De Maltese droomeilanden Malta, Gozo en Comino zijn makkelijk bereikbaar dankzij dagelijkse vluchten en hebben heel wat te bieden. Zowel 's winters als 's zomers valt er heel wat te beleven voor jong en oud!

IJsland

IJsland is door de jaren heen gevormd door de zee en de Vikingen! Tijdens een rondreis IJsland zie je warme bronnen, kokende modderpoelen, geisers, gletsjers, vulkanen en groene oases.

Noorwegen

Van de diepe fjorden in het zuiden tot de eindeloze toendra’s in het noorden…. de spectaculaire landschappen van Noorwegen laten niemand onberoerd.

Kopenhagen

Een stad vol kleuren, hippe plekjes en je kan het perfect per fiets verkennen! De meeste bezienswaardigheden van Kopenhagen liggen vrij dicht bij elkaar zodat je alles gemakkelijk te voet of per fiets kan verkennen.