Kroatië

In Kroatië komen de Middellandse Zee en de bruisende steden en weelderige bossen samen en wisselen bergen zich af met wilde rivieren.

Griekenland

Ontdek het betoverende Griekenland met ons reisbureau!

12 dagen Island hopping Cycladen

Als je denkt aan Griekenland, dan denk je automatisch aan witte huisjes met blauwe luikjes, witte kerkjes met blauwe koepels en vooral de Egeïsche zee. Dat zijn de Cycladen!

Cyprus

Het eiland van de godin van de liefde en schoonheid. Hier schijnt de zon 340 dagen per jaar. Reis mee naar deze unieke vakantiebestemming.

Lissabon

Je zal al snel zwichten voor de spontane charme van Lissabon! Deze stad leeft en verrast!

Portugal

Prachtige landschappen, fantastische stranden langs de Atlantische Oceaan en een cultureel erfgoed. Portugal heeft het allemaal!

Krakau

Zin in een citytrip naar een schitterende cultuurstad, zowel historisch als hip? Krakau is een écht pareltje en wordt niet zomaar de mooiste stad van Polen genoemd.

Monaco

Adem de mediterrane lucht in terwijl je door de straten van Monaco wandelt en geniet van onvergetelijke momenten.

Puglia

Pittoreske dorpjes met trulli, woeste kliffen en idyllische baaitjes? Je vindt het allemaal in Puglia, een ongerept stukje Italië.

Barcelona

In Barcelona vind je alles voor een geslaagde citytrip! Het is zonder twijfel één van de mooiste steden van Spanje met een bruisende sfeer en prachtige bezienswaardigheden.

Montenegro

Montenegro, een bruisende bestemming met prachtige natuurlandschappen, rustige stranden en een heerlijk klimaat. Het behoort tot één van de mooiste plekken op het Balkanschiereiland.

Lapland

Reizen naar Lapland staat garant voor een vakantie vol onvergetelijke avonturen. Op safari? Op jacht naar het noorderlicht? Lapland biedt een 'once in a lifetime' ervaring om nooit te vergeten!

Malta

De Maltese droomeilanden Malta, Gozo en Comino zijn makkelijk bereikbaar dankzij dagelijkse vluchten en hebben heel wat te bieden. Zowel 's winters als 's zomers valt er heel wat te beleven voor jong en oud!

IJsland

IJsland is door de jaren heen gevormd door de zee en de Vikingen! Tijdens een rondreis IJsland zie je warme bronnen, kokende modderpoelen, geisers, gletsjers, vulkanen en groene oases.

Noorwegen

Van de diepe fjorden in het zuiden tot de eindeloze toendra’s in het noorden…. de spectaculaire landschappen van Noorwegen laten niemand onberoerd.

Kopenhagen

Een stad vol kleuren, hippe plekjes en je kan het perfect per fiets verkennen! De meeste bezienswaardigheden van Kopenhagen liggen vrij dicht bij elkaar zodat je alles gemakkelijk te voet of per fiets kan verkennen.